محتوای ناب

محتوای ناب و به روز اینترنتی

محتوای ناب

محتوای ناب و به روز اینترنتی

چند دستور پخت فرنی خوشمزه را بخوانید و دسر بپزید!


فرنی یکی از محبوب ترین دسرهای ایرانی است. از این دسر خوشمزه برای غذا دادن به کودکان نیز استفاده می شود. فرنی به راحتی آماده می شود و مواد لازم به راحتی در دسترس است. فرنی را می توان به عنوان افطار در ماه رمضان استفاده کرد. هنگام تهیه فرنی می توانید با اضافه کردن شکلات یا زعفران آن را تغییر دهید. در این مقاله رژیم غفاری طرز تهیه فرنی، طرز تهیه فرنی آرد برنج، طرز تهیه فرنی نشاسته ای برای 4 نفر، طرز تهیه فرنی زعفرانی و طرز تهیه حریره بادام پلو را به شما آموزش می دهیم. ارد

طرز تهیه خرطومی

فرنی انواع مختلفی دارد. در آینده مواردی را در مورد تهیه فرنی معرفی خواهیم کرد.

طرز تهیه فرنی از آرد برنج

یکی از راه های درست کردن فرنی، تهیه آن از آرد برنج است.

مواد لازم برای تهیه فرنی با آرد برنج عبارتند از:

چهار فنجان شیر

نصف فنجان آب

نصف لیوان گلاب

چهار قاشق شکر

چهار قاشق غذاخوری آرد برنج

نصف قاشق چایخوری هل رنده شده

مواد تزئینی

دارچین

تا زمانی که او زنده است

زعفران آب پز

طرز تهیه فرنی با آرد برنج به شرح زیر است:

ابتدا چهار پیمانه شیر سرد را در قابلمه ای با اندازه مناسب ترجیحا نچسب بریزید سپس آرد برنج را با شیر سرد مخلوط کنید تا گلوله ای نباشد سپس شکر و هل را به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا فرم بگیرد. خوب مخلوط کنید. حالا تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا نچسبد. بعد از اینکه فرنی شما کمی غلیظ شد و قوام سفت پیدا کرد، گلاب را اضافه کنید، مخلوط کنید تا به غلظت دلخواه برسد، آن را در ظرف هایی که می خواهید سرو کنید بریزید و بگذارید خنک شود. برای تزیین فرنی از دارچین، تکه های پسته و زعفران پخته استفاده کنید.

طرز تهیه بلغور جو با نشاسته برای 4 نفر

از انواع دیگر تهیه فرنی می توان به تهیه فرنی با نشاسته اشاره کرد. مواد لازم برای تهیه فرنی با نشاسته:

دو لیوان شیر

دو قاشق غذاخوری شکر

دو قاشق غذاخوری نشاسته

یک قاشق گلاب

½ قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه رب ابتدا دو پیمانه شیر سرد را در قابلمه ای بریزید و دو قاشق غذاخوری نشاسته را به شیر سرد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب در شیر حل شود. سپس قابلمه را روی شعله گاز گذاشته و روی شعله ملایم قرار دهید تا نچسبد. وقتی رب به غلظت دلخواه رسید، شکر، وانیل و گلاب را به تابه اضافه کنید و هم بزنید، سپس از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بریزید. می توانید پاستا خود را با دارچین، خلال بادام و خلال پسته تزئین کنید و در یخچال بگذارید.

طرز تهیه برنج زعفرانی

یکی دیگر از روش های تهیه زعفران، تهیه زعفران است.

برای تهیه فرنی زعفران به مواد زیر نیاز دارید:

دو قاشق غذاخوری آرد برنج

چهار قاشق غذاخوری شکر

دو لیوان شیر

در صورت نیاز گلاب

زعفران را به میزان لازم بپزید

مثل یک قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه فرنی زعفران به این صورت است که ابتدا شکر و نشاسته را در ظرفی با اندازه مناسب مخلوط کرده و روی اجاق قرار می دهیم و شیر سرد را به مخلوط شکر و نشاسته اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا گلوله نشود. سپس تابه را روی اجاق گاز قرار دهید و تمام مدت مواد را روی حرارت ملایم هم بزنید تا مخلوط شوند و نچسبند. وقتی مخلوط فرنی کمی غلیظ شد، هل، زعفران و گلاب را به تابه روی اجاق اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا خوب مخلوط شود و فرنی قوام مناسبی پیدا کند. وقتی فرنی به غلظت دلخواه رسید، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف های سرو بریزید. برای تزیین و تزیین فرنی خود می توانید آن را به سلیقه خود با دارچین، خلال بادام و پسته تزئین کنید. فرنی را بعد از ولرم شدن در یخچال قرار دهید و وقتی داغ شد در یخچال قرار ندهید چون آب بیرون می زند.

طرز تهیه فرنی با آرد برنج و بادام

حریره بادام نوع دیگری از فرنی است که به دلیل طعم بادام کمی با فرنی ساده تفاوت دارد. از فواید حریره بادام می توان به کاهش استرس، کنترل فشار خون، کنترل کم خونی و پیشگیری از سرطان اشاره کرد. این طرز تهیه فرنی در زیر تقدیم شما می شود.

مواد لازم برای تهیه فرنی با آرد برنج و بادام به شرح زیر است:

دو لیوان شیر

نصف درد گلاب

دو قاشق شکر

دو قاشق آرد برنج

دو قاشق غذاخوری آرد بادام

بیست و پنج گرم خلال بادام

مراحل تهیه حریره بادام به شرح زیر است:

مرحله اول

برای شروع، یک کاسه کوچک بردارید و یک چهارم فنجان گلاب و خلال بادام را در آن بریزید. خلال بادام را به مدت دو ساعت در گلاب خیس کنید تا طعم و عطر گلاب گرفته و کمی نرم شود.

فاز دیگه

یک قابلمه مناسب (اگر نچسب باشد بهتر است) بردارید و شیر سرد را داخل آن بریزید و سپس آرد برنج و آرد بادام را به آرامی با استفاده از صافی به شیر سرد اضافه کنید و مدام آرد برنج، بادام را مخلوط کنید. ارد. و شیر را تا زمانی که خوب مخلوط شود تا آرد گلوله نشود.

سطح سوم

در همین حین، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید، شکر را به تابه اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید تا شکر به خوبی در رب بادام شما حل شود. در این مرحله بادام ها را خرد کرده و به فرنی اضافه کنید.

مرحله چهارم

مواد فرنی را مدام روی آتش هم می زنند تا به قوام دلخواه برسد و فرو نرود. پس از به قوام آمدن، فرنی را از روی حرارت برداشته و گلاب باقیمانده را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. صبر کنید تا فرنی کمی خنک شود سپس صاف کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.

فرنی و رژیمی

فرنی یک دسر خوشمزه است که نه تنها به دلیل طعم لذیذش بلکه به دلیل فواید سلامتی آن نیز محبوبیت زیادی دارد. اما به دلیل وجود نشاسته و کربوهیدرات می تواند در افزایش وزن موثر باشد و به همین دلیل برخی از افراد از آن اجتناب می کنند. با این حال، خواص آن را نمی توان نادیده گرفت، به خصوص در مورد گلودرد، بنابراین نباید به طور کامل آن را رد کرد. اگر این مشکل را با همه غذاها مشاهده کنیم و مقدار آن را بدانیم می تواند در حالمان موثر باشد و از خواص آن استفاده کنیم. رژیم‌های غذایی بهاره غفاری از رژیم‌های ضروری هستند زیرا این ویژگی خاص را دارند که میزان غذا را بدون حذف آن متعادل می‌کنند تا سلامت و تناسب اندام را در کنار هم داشته باشید. برای اطلاعات بیشتر در مورد این رژیم ها روی رژیم غفاری کلیک کنید و برای پیدا کردن منوی خود روی منوی آنلاین من کلیک کنید.

مطالعه از منبع:  https://bepazeem.com/recipes/طرز-تهیه-فرنی-با-نشاسته/

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد